Welke kleur met kerst?







Ieder jaar duikt weer de vraag op: welke kleur dit jaar met Kerst?
Eigenlijk ben ik daar al maanden mee bezig..want ik vind het zo leuk! Je kamer iedere keer een ander kleurtje geven is nou eenmaal een beetje duur....maar met Kerst is het zalig om even wat anders te hebben. En wat hou ik van een winters sfeertje!










We hebben de keus uit rood, blauw, fuchsia....en vorig jaar bedacht ik me dat blauw en rood ook prima te combineren is! Dus heb ik een schots ruitje gebruikt voor kleden over mijn tafels. En nog wat extra dingetjes gebreid. Want alles opnieuw kopen kost erg veel.....dus dat gaat niet zomaar even. En zelf maken is óók leuk!





Ook dit jaar heb ik alweer lekker lopen kijken bij de intratuin. En ook bij de Margriet winter fair was het smullen.....En ben ik stiekem om: wit, oudroze....wauw!

Het zal niet lukken om daar zomaar mijn hele kamer mee op te fleuren....of ik moet de loterij winnen,  natuurlijk ;-)
En dan is een afbeelding vinden opeens helemaal niet simpel....deze vond ik
op twente actueel Is het nog niet helemaal....maar goed. Ze noemen het hier vintage pastel....tja, ik noem het oud roze....

Maar een heel klein hoekje dan misschien......

Kunnen jullie hier ook zo van genieten?


Reacties

  1. wat een prachtige afbeelding en ik ben dol op kleur en dat oud rose is echt heel mooi maar die kleuren die je aan het breien bent vind ik ook heel erg mooi,ik ben benieuwd hoe jou kamer eruit ziet rond de kerst.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop er aan te denken om een fotootje te laten zien....

      Verwijderen
  2. Wat leuk! Dit jaar hebben wij gekozen voor wit en zilver. Onze woning is toevallig wit, grijs en oudroze!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohja, is echt een jaarlijks terugkerend dilemma. Dit jaar hebben we een soort gingerbread achtige koekjes voor in de boom. Hoef ik er niet meer over na te denken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert!