woensdag 8 april 2015

Lekker genieten door pinterest

Eén van de leuke dingen op internet vind ik pinterest. Nu is plaatjes kijken over een favoriet onderwerp natuurlijk ook gewoon mogelijk op google, maar bij pinterest kan je ze zo leuk verzamelen....én laat pinterest jou de nieuwste aanwinsten zien wat aansluit bij jouw eigen pinborden.

Leuk als je van creatieve dingen houdt maar je kan het zo gek niet bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van oude verlaten huizen? Echt, ook daar zijn borden van. En eerlijk  gezegd: het heeft wel iets.
Ga jij maar lekker achter dat beeldscherm hangen...ik vermaak me buiten wel! ;-)

Dieren, mode, kinderspullen en ga zo maar door.

Ik heb zelf ook een bord gemaakt over genieten. Die vind je hier.

Dus tipje: wil je even lekker niksen en weet je even niet wat te doen? Ga lekker  genieten op pinterest! Leuk om gewoon van de plaatjes te genieten en verder niets. Maar ook heerlijk om inspiratie op te doen voor vakantie, hobby, moodboard maken enz.

Hebben jullie ook borden op pinterest? Deel ze hier dan eens even lekker!


3 opmerkingen:

 1. Heerlijk he, dat pinterest :-)
  Daar kun je zo even een half uurtje of een uurtje mee stuk slaan.
  Ik heb er zelf ook een account, een bord voor knutselen met de kinderen, naaiprojecten, moodboard voor mijn boek, recepten, meditatie inspiratie, plaatsen waar ik nog een keer naartoe zou willen op vakantie, interieur plaatjes voor ons ooit-eigen-vakantiehuisje.
  Veel te veel om van te genieten eigenlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pinterest is inderdaad een hele leuke site die ik bijna dagelijks bezoek! Ik heb er laatst ook hele leuke do it yourselfs op gevonden. Aaahw, wat een leuke kat heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jaa ik doe het ook heel graag,ik heb ook heel wat borden,scrapbook,knutselen,spreuken,haken,kadootjes maken,patchwork,oostenrijk,grootmoeders tip,recyclen in de tuin, pallets, dat zijn er heel wat he,echt leuk om te doen

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert!