Blij worden van....een gewoon dagje thuis

Blij worden van iets hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je hebt er geen verre reizen voor nodig of dure tripjes. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van anderen. Je kan gewoon gelukkig zijn: thuis!

Lekker je eigen gangetje kunnen gaan. De dingen doen zoals je zelf wilt. Lekker muziekje op, eindelijk tijd voor een goed boek...of gewoon even luieren!

Maar ook als je thuis aan het werk bent kan je zorgen voor een genietmomentje. Geniet gewoon van het feit dat dingen weer lekker schoon worden, bijvoorbeeld. Maak eens schoon met al je zintuigen....

Ruik de heerlijke frisse geur van een schoon gemaakt huis, voel de sop, zie hoe alles opknapt. Doe het niet op de automatische piloot maar probeer eens te genieten van de gewone dingen door het bewust en met gevoel te doen!

Ben je meer een denker dan een voeler? Bedenk dan eens hoe je zal genieten van je schone huis als je klaar bent....dat kan je net de extra stimulans geven om even door te zetten. En geniet daarna dan ook even lekker bewust van je schone huis! ;-)

afb. morguefile.com

Reacties