woensdag 18 november 2015

Geluk zit in je hersenen!

Gelukkig worden heb je voor een groot deel ZELF in de hand. Allang geen zweverig gezwets meer, maar wetenschappelijk bewezen door de neurowetenschap. Er is heel lang vanuit gegaan dat je hersenen na je jeugd niet meer konden veranderen. Maar niets blijkt minder waar te zijn! Wat, even simpel en kortweg gezegd, inhoudt dat je zelf nog altijd in staat bent om de werking van je hersenen te veranderen! Dingen die jou angstig maakten, kan je dus veranderen! Je kunt je simpelweg zelf gelukkiger maken!

Het boek 'Geluk zit in je brein' gaat hier dieper op in. Met de wetenschappelijke uitleg én de uitleg hoe je zelf je hersenen kunt herprogranmeren. Zo kan je jezelf gelukkig mediteren, spelen, slapen, denken en nog veel meer.

Ik kwam het boek tegen in de winkel en smul ervan. Ik vind het zeker een aanrader. Niks geen zweverig gedoe, maar heerlijk met beide voetjes op de grond (sorry, daar hou ik wel van...) en toch gewoon zo mooi om jezelf te ontwikkelen op een positieve manier. Misschien is spiritualiteit dus wel gewoon wetenschap ;-)

(oké, nu hoor ik je al denken: of andersom....)

Tot mijn grote verbazing is het boek te koop bij Bol.com.... alleen heet het daar opeens 'Geluk begint in je brein'! Toch is het hetzelfde boek....vreemd! Je kan bij Bol.com er ook even lekker inkijken.

2 opmerkingen:

 1. Fascinerend hè hoe hoeveel invloed het brein heeft.
  Verwarrend die verschillende titels. Die uitgevers ook....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, ik heb het gedeelte wat je kan inkijken bij bol.com vergeleken met mijn eigen boek en het is exact hetzelfde...paginanummers incluis!

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert!