vrijdag 4 december 2015

Gezichten kijken

Op een terrasje zitten en mensen kijken, dat is een bezigheid die toch best wel heel wat mensen leuk vinden om te doen. Daar even op  inhakend: gezichten kijken! Vaak spreekt een gezicht boekdelen...en zonder dat er gesproken wordt weet jij al hoe die persoon zich voelt of over iets denkt...Wat soms tot leuke knipogen leidt...omdat jullie elkaar al snappen hoe je over iets denkt zonder dat een ander dat door heeft.

Neem een persoon die altijd loopt te klagen...En kijk dan eens naar de mensen om die persoon heen. Vaak zie je al aan de gezichten dat ze helemaal geen zin hebben in weer zo'n klaaggesprek! Even elkaar aankijken is dan vaak al genoeg om het van elkaar te weten!

Of nog leuker, natuurlijk: kinderen. Vandaag een stoer ventje op school. Hij vindt het allemaal hartstikke leuk met die Sinterklaas...tot ik vraag of hij met de goedheiligman op de foto wil....Ja hoor, dat wil hij wel. Tot hij  naast hem staat: zijn gezichtje sprak boekdelen! Hij zei het niet, bleef dapper staan, maar aan zijn gezichtje kon je zo zien dat hij het echt niet zo zag zitten zo dichtbij die man! Super!

Er zijn ook van die grapjassen, die pas begrepen worden als je ze echt kent. Eigenlijk zijn dat natuurlijk de beste...Ze maken een geintje, maar je moet echt op de gezichten letten of ze het nu wel of niet menen! Eerlijk gezegd: ik lig dan in een deuk omdat ik zie dat het een geintje is en een ander er zo in tuint...tja, leedvermaak blijft ook leuk, akelig eigenlijk ;-)
afb. morguefile.com

2 opmerkingen:

  1. o ja heerlijk,mensen kijk,ik ga dan met de vrachtwagen mee en als manlief aan het lossen is dan ga ik heerlijk mensen kijken,echt wat zijn er dan veel verschillende mensen,rare,gekke,mooie,korte,lange,dikke,arme,rijke,echt super leuk,mensen kijken

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert!