Leven vanuit je vrouwelijke kracht: een fijne cursus!

Leven vanuit vrouwelijke kracht is leven vanuit je hart. Leven zoals het leven voor jou bedoeld is. Maar hoe doe je zoiets? Wat is nu eigenlijk vrouwelijke kracht en waarom is die zo fijn om te hebben? Soulcamp biedt een online cursus aan die dit op een duidelijke manier voor je uitlegt én je inspireert om ervoor te gaan!Wat Soulcamp jou biedt

Via Soulcamp kan je meerdere cursussen volgen. Allemaal op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met een vleugje spiritualiteit. Ik kreeg de kans om kennis te maken met deze cursussen en de eerste die ik aangreep was ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’. Uiteraard met de vraag om er een persoonlijk verhaal over op mijn site te schrijven. Wat ik hierbij graag doe.

Wie is Eva?

Eva Daeleman heeft deze cursus ontwikkeld. Al op jonge leeftijd was ze bekend als dj en presentatrice in België. Ze was pas 25 toen ze dit glamour-leven niet meer volhield. Door haar eigen ervaringen en de wetenschap die ze daardoor ontwikkelde is ze anders in het leven gaan staan. Ze probeert haar bevindingen door te geven aan andere mensen. En zo is dus ook deze cursus ontstaan.Hoe werkt de cursus?

De cursussen bij Soulcamp werken met video’s en werkboeken. Zo ook deze. Eva heeft de video’s ingesproken en zet je aan om aan de slag te gaan met het onderwerp via het werkboek. Een werkboek naast de video’s is een prima middel om ook daadwerkelijk iets er mee te gaan doen. Al snel wordt het anders alleen maar luisteren en uiteindelijk verandert er dus niets. Je moet immers wel zelf veranderen. En dat doe je niet door alleen maar te luisteren. Het werkboek kan je uitprinten, maar is ook in te vullen op de computer nadat je hem gedownload hebt.

Duidelijke instructies

Wat ik zelf prettig vind aan deze cursus zijn de duidelijke video’s. Geen overbodig blabla verhaal, maar duidelijk, vriendelijk en vooral ook niet te lang. Want dan haak ik af 😉…. Met andere woorden: de video’s duren niet te lang (ongeveer variërend van 6 tot zo’n 12 minuten). Persoonlijk hou ik wel van korte, duidelijke video’s. Ik heb ooit wel langere instructies moeten volgen voor een cursus en eerlijk gezegd heb ik dan toch echt de neiging om gillend weg te rennen. Uiteraard is dit ook afhankelijk van hoe het verteld wordt. Maar ook dat zit hier goed. Eva neemt je vriendelijk en duidelijk mee over het pad naar je vrouwelijke kracht!

Zoals Soulcamp hetzelf vertelt

Wat de cursus inhoudt, vertelt Soulcamp op deze manier. En ik kan me daar volledig in vinden:

Over het programma

In een lineaire maatschappij gedreven door presteren wordt het steeds moeilijker om de balans in jezelf terug te vinden. Groeien, doelen behalen, en altijd maar doorgaan. Geen ruimte voor balans want het moet beter en sneller. Herkenbaar?

Het is hoog tijd om terug te komen bij jezelf. Omdat je tot veel meer in staat bent wanneer je vanuit ‘flow’ leeft. Wanneer je aandacht kunt hebben voor je diepste binnen en die kracht in de externe wereld tot uiting brengt. Wat buiten ons ligt kunnen we niet veranderen, wat er intern gebeurt is echter volledig aan jouzelf. Maar hoe krijg je daar vat op?

Met het programma ‘Leven Vanuit Je Vrouwelijke Kracht’ daagt topcoach Eva Daeleman je uit om blokkades te herkennen, patronen te doorbreken, en bovenal vanaf vandaag in lijn te leven met je ware zelf.

Leer de balans herkennen tussen je mannelijke en vrouwelijke kracht. Zie, begrijp, voel, en herprogrammeer de vier dimensies van jouw psyche. Het fysieke, het mentale, het emotionele, en het spirituele hebben allen invloed op hoe jij door het leven gaat.

Hoe zou jouw wereld eruit zien wanneer je volledig grip hebt op deze vier dimensies?

‘Leven vanuit je Vrouwelijke Kracht’ is een praktisch, direct integreerbaar programma dat bewezen resultaat geeft. In 7 modules neemt Eva je mee op een reis naar binnen om diepgang te geven aan wat erkent mag worden, en los te laten wat jou niet meer dient.

Gun jezelf een vrijer leven vanuit je vrouwelijke kracht.


Neem de tijd

Belangrijk bij de cursus is dat je er de tijd voor neemt. De filmpjes kijken kan door de lengte natuurlijk prima tijdens een verloren kwartiertje. Maar wil je er echt iets mee bereiken, ga er dan ook echt even voor zitten en neem de opdrachten serieus. Bekijk, bijvoorbeeld, iedere week een video en ga de rest van de week aan de slag met dat wat je geleerd hebt. Zo maak je het echt je eigen en geef je jezelf de kans om de inzichten ook echt tot je te nemen en eigen ideeën erbij te ontwikkelen.Voor wie bedoeld?

Ik denk persoonlijk dat deze cursus eigenlijk alle vrouwen wel aan zal spreken. Zowel de nuchtere Hollander als de meer spiritueel gerichte mens. De mix hierin vind ik zelf prettig en al helemaal niet zweverig ofzo. Ook een leuke is de opmerking om het samen te doen met bijvoorbeeld een vriendin of om het in ieder geval kenbaar te maken dat jij dit doet. Daardoor zal het nog meer impact maken dan even stiekem tussendoor… Doe je het samen, dan kan je ook fijn er samen over praten hoe het voor jou werkt. Elkaar stimuleren en helpen is sowieso fijn!

Andere cursussen van Soulcamp

Zoals gezegd zijn er nog meer, zoals ‘Stap in de hoofdrol van je leven’. Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid en er staan dan ook al meer cursussen gereed om te komen! Opgeven doe je simpel door naar de site van Soulcamp te gaan!

 

 

 

 

 

 

Reacties