vrijdag 6 december 2013

Positieve tips #25

WORKSHOPJE VOLGEN?
GEZELLIG!
Wat dacht je van een workshopje breien?

Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of er is wel een workshop in te volgen. Heerlijk om iets nieuws te leren, om met anderen met jouw hobby bezig te zijn én van elkaar weer nieuwe dingen te leren. Maar ook enkel en alleen maar voor de gezelligheid…
Bedenk eerst eens wat je graag zou willen. Gaat het jou om de gezelligheid? Vraag rond wie er zin heeft om mee te gaan en bedenk met elkaar een leuk onderwerp. Ook dit kan al een gezellig onderonsje zijn. Kruip met elkaar achter de computer, bijvoorbeeld, en struin op internet rond op zoek naar een workshop of cursus. Tip: vakantieveilingen heeft ook leuke workshops/cursussen. Probeer een veiling te winnen! Uiteraard met je vriendinnen erbij. Alleen dat al zorgt voor een gezellige middag/avond met waarschijnlijk de nodige lachbuien!
Wil je graag bijvoorbeeld leren vilten? Weet je iemand die dat ook wel zou willen? Of ga je liever alleen? Allemaal geen probleem. Vaak hoor je van anderen over leuke workshops die ze gevolgd hebben (facebook staat er vol mee….), lees je in regionale krantjes oproepjes en anders is natuurlijk internet een ideale uitkomst.
Er zijn ook veel winkels op creatief gebied die workshops organiseren. Gewoon even informeren!

Of wat dacht je van gezellige theehuisjes die een workshopje houden met natuurlijke materialen. Zeker rond Kerst en Pasen zijn er diverse plekken waar je mooie stukjes kan maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je reageert!