Nieuwe bril nodig? Koop een roze.....

De dingen bekijken door een roze bril...wedden dat het werkt!
Als je de dingen positief benadert is de wereld opeens een stuk vriendelijker!

Maar dat niet alleen. Het geeft je ook meer energie dan een baaldag. Het opent je ogen (omdat je door een bril kijkt.... ;-p ) voor nieuwe kansen en mogelijkheden. En het gaat je gewoon lukken, toch!

Vol energie ga je er tegen aan, je probeert nieuwe dingen uit, je geeft niet op.

Wat zeg je? Te positief? Te naïef misschien zelfs wel?
Mwah....nee, dus! Natuurlijk geeft het niet de garantie dat alles echt zo gaat als jij wilt. Maar 1 ding is wél zeker: je hebt het in ieder geval écht geprobeerd en daar hou je nog altijd een beter gevoel aan over dan aan niks doen! Trouwens : niet geschoten is altijd mis! Enne...door jezelf positief te benaderen én je omgeving geeft je zelfvertrouwen. Geeft je echt meer kansen om de dingen te bereiken die je wilt! Je ziet echt meer mogelijkheden dan als je doodongelukkig op de bank zit te hangen. Je wil meer, dus je bereikt meer! ZO simpel is het.
Je laat je niet zomaar uit het veld slaan. Je gaat ervoor en bereikt dus meer dan dat je moppert dat  het toch nooit gaat lukken!

Kom op: zie de dingen door een roze bril! Open je ogen en zie de mogelijkheden, de kansen, je dromen én de vriendelijke lach van de mensen om je heen!

Succes!Afbeelding van Mabel Amber via Pixabay

Reacties